Τηλ.::
Κίνα Νεαρός δικυκλιστής μπαταριών Vape κατασκευαστής
Shenzhen Changing Technology Co., Ltd.

Η αλλαγή κάνει την αλλαγή ζωής

Αρχική Σελίδα

Shenzhen Changing Technology Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Shenzhen Changing Technology Co., Ltd.

Η μεταβαλλόμενη Co. τεχνολογίας Shenzhen, ΕΠΕ είναι ο κύριος κατασκευαστής του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε Shenzhen Κίνα, που καθιερώνεται το 2012. Η αλλαγή είναι εξειδικευμένη στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Με την πλήρη αυτόματη γραμμή παραγωγής ε-τσιγάρων, τα όλα προϊόντα μας πωλούνται σε όλο τον κόσμο και παίρνουν την καλή φήμη.

Εξ αρχής έξω την αρχή του πελάτη ανώτατη, που λαμβάνεται τη τεχνική υποστήριξη σαν βάση, και παρέχουμε ολόψυχα τα προηγμένα προϊόντα και ο υψηλός - ποιοτικές υπηρεσίες τους σε όλους πελάτες μας.

Επιβάλλουμε πιστά το ISO9001: σύστημα του 2000 για να εγγυηθούμε κάθε προϊόν που συναντά το διεθνές πρότυπο, έχουμε αναπτύξει και έχουμε καινοτομήσει για να εξασφαλίσουμε τα προϊόντα συνεχή και ανταγωνιστικά.

Βρισκόμαστε στο 7ο πάτωμα, κτήριο Fukang, Youfu Plaza, δρόμος Yousong, περιοχή Longhua, Shenzhen, Κίνα. Με την κατάλληλη μεταφορά. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας για οποιουσδήποτε cOem και συνεργασία ODM! Προχωρήστε χέρι-χέρι να αγκαλιάσετε ακμάζοντά μας αύριο!

 
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Chaning, Amigo Itsuwa, Transpring, Yocan

Αριθμός Υπαλλήλων : 501~1000

Ετήσιες πωλήσεις : 100,000,000-500,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Η μεταβαλλόμενη Co. τεχνολογίας Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2012, οι κύριες επιχειρήσεις μας είναι cbd κασέτα, προθερμαίνουν την μπαταρία, τον ξηρό ψεκαστήρα herb&wax, τη μίας χρήσης μάνδρα vape, τη μάνδρα κ.λπ. συστημάτων λοβών.

Δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να προσφέρουμε υψηλό - ποιότητα και ανταγωνιστικά προϊόντα τιμών, επαγγελματική pre-sale, πώλησης και μεταπώλησης υπηρεσία.

υπηρεσία της εταιρίας

1. Υπηρεσία OEM / ODM

2. Υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση:

(1). Χρόνος εγγύησης: 6 μήνες για μπαταρία και 3 μήνες για atomizer

(2). Ο ελαττωματικός ρυθμός των προϊόντων μας στην τελική καταναλωτική αγορά είναι κάτω από 2%, αν υπάρχει κάποιο ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε δώστε φωτογραφία ή βίντεο για την επιβεβαίωσή μας, θα το αντικαταστήσουμε για εσάς στην επόμενη παραγγελία σας.

(3). Παρακολουθήστε τη συσκευασία σας μέχρι να την λάβετε με ασφάλεια.

Ομάδα επιχείρησης

Η επαγγελματική και aspring ομάδα μας είναι δεσμευμένη στην παροχή της υψηλής vaping λύσης εμπειρίας για τους πελάτες μας.

Shenzhen Changing Technology Co., Ltd.
7Β, 7ος όροφος, κτίριο Fukang, Youfu Plaza, Yousong Road, Longhua Town, επαρχία Bao'an, Σενζέν 518109, Κίνα
Τηλ.::86-755-3367-0918
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Νεαρός δικυκλιστής μπαταριών Vape προμηθευτής. © 2018 - 2022 justchanging.com. All Rights Reserved.